Hege Bakken er ny politisk redaktør i Drammens Tidende.
Hege Bakken er ny politisk redaktør i Drammens Tidende.

Hege Bakken ny politisk redaktør i Drammens Tidende

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Drammens Tidende igjen.

Publisert

Hege Breen Bakken (47) er ansatt som ny politisk redaktør i Drammens Tidende, opplyser DT i en melding.

Bakken har lang redaksjonell erfaring, både som politisk/nyhetsjournalist, nyhetsredaktør, forskningsjournalist og nå ansvarlig redaktør i Fagbladet, i en jobb hun begynte i slutten av 2016.

Det er fem år siden Bakken sluttet som nyhetsredaktør i Drammens Tidende.

- Jeg gleder meg veldig til å jobbe i Drammens Tidende igjen. Ikke minst å komme tett på den politiske debatten og sette ting på dagsorden. Dette er en stilling jeg både har respekt for og som jeg brenner for å utvikle videre. Jeg har et slags ekteskapelig forhold til Drammen og kan love leserne at de skal få kjenne på både engasjement, provokasjon og stolthet, sier Bakken i meldinga.

Ansvarlig redaktør Kristin Monstad opplyser at hun er fornøyd med ansettelsen.

- Vi hadde flere sterke søkere i prosessen. Nå gleder vi oss veldig til å få Hege på laget igjen.  Vi får en kunnskapsrik, uredd og dagsordensettende redaktør som brenner for Drammen og drammensregionen. Hun har klare ideer og meninger om hvordan denne regionen kan og bør hevde seg i kampen om arbeidsplasser, oppmerksomhet og ressurser i årene fremover. Hege kjenner byen og regionen godt og har et stort nettverk, både i politikken, byråkratiet, frivilligheten og blant folk flest, sier Monstad.

Powered by Labrador CMS