SKUP-vinner Espen Sandli blir ansvarlig redaktør i Drammens Tidende

Han har vært konstituert i stillingen siden 1. september.

Publisert

Sandli ble ansatt som nyhetsredaktør i Drammens Tidende i 2018. Han har jobbet i avisa i mange år. Da han kom tilbake i fjor, hadde han vært tilknyttet VG og Dagbladet i 11 år.

Siden da har han hatt en sentral rolle i utviklingen av avisa.– Som ektefødt drammenser er jeg selvsagt sjukt glad og stolt over å bli Drammens Tidendes første redaktør fra Drammen i nyere tid. Takk til redaksjonen, ansatte i mediehuset og eierne våre som har vist meg tillit og har tro på det prosjektet vi har startet for å gjøre Drammens Tidende til landets beste og mest engasjerende lokalavis, sier Espen Sandli i en melding.

I juli ble det klart at Kristin Monstad sa opp sin stilling som ansvarlig redaktør i Drammens Tidende. Kort tid etter ble det klart at nyhetsredaktør Sandli ble konstituert.

Sandli vant SKUP-prisen i 2014 for prosjektet «Null CTRL».

– Drammens Tidende skal heie på Drammens-distriktet og fortelle innbyggernes beste historier. Samtidig skal vi være en tydelig stemme, sparke oppover og stille makta de kritiske spørsmålene. Dette er vi ganske gode på, og vil bare bli bedre, lover den nye redaktøren.

Styreleder Pål Eskås sier at de er svært fornøyde med at Sandli har sagt ja til å påta seg oppgaven.- Drammens Tidende er Amedias nest største avis og er inne i en fin utvikling. Espen framstår som en god leder og en dyktig og seriøs fagmann. I Drammens Tidende er det mange dyktige medarbeidere, og jeg er sikker på Espen og hans kolleger kommer til å se spennende muligheter og møte utfordringer på en offensiv måte, sier styreleder Pål Eskås.

Powered by Labrador CMS