USA-valget mellom Donald Trump og Joe Biden gjorde sitt for å løfte VGs trafikktall til himmels 3.november.
USA-valget mellom Donald Trump og Joe Biden gjorde sitt for å løfte VGs trafikktall til himmels 3.november.

USA-valget ga trafikkrekord for VG: – Et eventyrlig tall

USA-valget vekket enorm interesse blant leserne. Avisen oppgir at de totalt hadde 71 millioner sidevisninger på ett døgn.

Publisert

Tidenes trafikkrekord på én dag i VG var et faktum tirsdag: 71 millioner sidevisninger slår rekorden fra mars.

- Et eventyrlig tall, sier utviklingsredaktør Øyvind Brenne i en pressemelding, og legger til:

- Trafikken fra nedstengningen av Norge 12. mars knuste alle tidligere rekorder på sidevisninger i VG. Jeg trodde den kunne komme til å stå i årevis, men det ble altså bare et halvt år. VGs posisjon som primærdestinasjon for nyheter står fjellstøtt, og vi når ut til til omtrent hele Norge når store ting skjer. 

Han presiserer at det selvsagt hjelper at stemmetellingen i USA fikk fart på trafikken allerede fra midnatt.

Totalt hadde VG 3,85 millioner unike brukere innom VG 4. november. 

Den leste leste artikkelen om utviklingen i valgresultatene mellom Joe Biden og Donald Trump var ved midnatt oppe i 3,65 millioner sidevisninger. VGTVs sending har 687.000 visninger, og på valgnatten var over halvparten av seerne under 35 under.

-  Det er ekstra gledelig at VGs fantastiske lagmaskin, med et topptrimmet VGTV-rigg, innsiktsfulle reportere og kommentatorer i felt og helter på desken, leverte varer på toppnivå, sier Brenne.

– Trafikken vår på presidentvalget i USA stadfester VGs posisjon som ledende på breaking news i Norge. Men vi hviler ikke: Nå skal vi dekke valgdramaet, coronainnstramninger og alt annet på en måte som gjør at vi viser oss tilliten til vårt store publikum verdig.

Powered by Labrador CMS