Reidar Kristiansen er ansatt som redaksjonssjef i NRK.
Reidar Kristiansen er ansatt som redaksjonssjef i NRK.

Reidar Kristiansen (40) er ansatt som redaksjonssjef for digital utvikling i dokumentar- og samfunnsavdelingen i NRK

- Jeg brenner for den viktige og modige journalistikken, sier han til Medier24.

Publisert

Dokumentar- og samfunnsavdelingen i NRK styrker satsingen på nyskapende, fordypende digital journalistikk og ansetter Reidar Kristiansen, opplyser NRK.

- Vi er veldig fornøyd med å få inn Reidar som både skal arbeide strategisk, drive innsiktsarbeid og bidra i konkrete journalistiske og teknologiske prosjekter, sier redaktør Frank Gander.

Reidar Kristiansen har tidligere erfaring som blant annet digitaldirektør i Mentor Medier, redaksjonssjef og samfunnredaktør i Vårt Land, og arbeider nå som selvstendig konsulent kombinert med studier i digital kommunikasjonsledelse på BI.

- Jeg brenner for den viktige og modige journalistikken, og det lages det mye av i denne avdelingen. I tillegg har du noen svært gode historiefortellere, knallsterke programkonsepter, og et stort og mangfoldig faglig miljø, som jeg gleder meg veldig til å bli en del av, sier Kristiansen til Medier24.

NRKs dokumentar- og samfunnsavdeling er med sine 140 medarbeidere Norges største redaksjon for fordypningsjournalistikk.

Avdelingen lager innhold som spenner fra gravejournalistikk til feature, magasiner og livsstilsstoff på alle plattformer.

Avdelingen produserer programmer som Brennpunkt, Innafor, Ekko, NRK Skole, Helene sjekker inn, Radiodokumentaren, og Hva feiler det deg, opplyser NRK.

Powered by Labrador CMS