NRKs Stig Bolme
NRKs Stig Bolme

Han blir redaktør i NRK Vestfold og Telemark

Stig Bolme blir distriktsredaktør for det nye distriktskontoret NRK Vestfold og Telemark fra 1. januar 2020, skriver NRK i en pressemelding.

Publisert

– Jeg er stolt og glad over å få anledning til å lede NRK Vestfold og Telemark. Vi har ambisjoner om å øke vår journalistiske slagkraft ved å frigjøre ressurser til innhold, og være enda tettere på publikum. Nå er vi ivrige etter å komme i gang, sier Bolme i en pressemelding sendt ut av NRK.  

I forbindelse med fylkesammenslåingene fra nyttår har NRK besluttet å tilpasse virksomheten i distriktene til de nye fylkesinndelingene. Det nye distriktskontoret vil fortsette med egne morgensendinger på radio som før fra både Porsgrunn og Tønsberg.

– Jeg er fornøyd med at vi får på plass en erfaren og solid redaktør for det nye distriktskontoret. Stig kjenner godt dagens to fylker, og våre to redaksjoner i Tønsberg og Porsgrunn. Jeg er sikker på at vi får en slagkraftig redaksjon som kan levere mye god journalistikk til publikum fra det nye fylket, sier regionredaktør Heidi Pleym.

Powered by Labrador CMS