Torbjørn Aamodt blir ny leder i Distribution Innovation.
Torbjørn Aamodt blir ny leder i Distribution Innovation.

Torbjørn Aamodt blir ny leder i Distribution Innovation

Logistikkselskapet får ny sjef.

Publisert

Torbjørn Aamodt blir ny leder i selskapet Distribution Innovation. Selskapet leverer logistikkløsninger for mediebransjen og er eid av Schibsted og Amedia.

Aamodt kommer fra rollen som Head of Consumer Home i Telia Norge, hvor han har vært en del av den norske konsernledelsen. Han har tidligere hatt rollen som produktdirektør i Get, og har også flere års erfaring som strategikonsulent i Accenture.

Aamodt ser frem til å ta fatt på arbeidet i den nye stillingen som han tiltrer i 1.september. 

- Jeg gleder meg til å bli kjent med både kolleger, kunder, produkter og teknologi. Sammen skal vi fortsette å levere løsninger av høy kvalitet, samtidig som vi skal drive vekst ved å utvikle nye og spennende produkter, sier han i en pressemelding.

Han legger også til:

– På verdensbasis skjer det mye spennende innenfor logistikk, distribusjon og netthandel for tiden. DI jobber helt i kjernen av dette, og jeg ser et stort potensial for selskapet i årene som kommer, sier Aamodt.

Administrerende direktør i Schibsted Distribusjon, Cathrine Laksfoss, er svært fornøyd med rekrutteringen. Hun er ikke i tvil om at Aamodt er rett mann for jobben. 

- Torbjørn har imponert oss gjennom hele rekrutteringsprosessen med sin åpne og jordnære fremtoning, og sitt strategiske og kloke hode. Vi har valgt ham på grunn av både kompetanse og personlighet, og er sikker på at han vil komplementere resten av våre dyktige ledere i DI.

– Sammen med resten av teamet har vi stor tro på at Aamodt vil finne nye forretningsmuligheter for DI, i tillegg til å sikre videre utvikling av  ledende logistikkløsninger for mediedistribusjonsbransjen.

Powered by Labrador CMS