Jørgen Klem går fra TV 2 for å blir Eurosport-kommentator

Nok en brikke er på plass i puslespillet til Discovery før Eliteserien sparkes i gang 1. april.

Publisert

Jørgen Klem går til Eurosport og Discovery, og vil få en viktig rolle når mediehuset tar fatt på sin første sesong med rettigheter på både Eliteserien og OBOS-ligaen, skriver Discovery Norge i en pressemelding.

40-åringen er en kjent stemme for både hockey- og fotballfans i Norge. Nå gleder han seg til å komme i gang i sin nye jobb, opplyser de.

– Dette var en mulighet det var umulig å takke nei til. Jeg vil takke TV 2 for noen fine år, men nå rettes fokuset mitt spesielt frem mot Eliteserien-start. Eurosport har rettigheter innenfor alle mine favorittidretter, så dette blir garantert bra, sier Jørgen Klem.

Jørgen Klem kommer fra TV 2 der han har opparbeidet seg bred erfaring som kommentator. Han har kommentert både Eliteserien, OBOS-ligaen, flere sesonger med Championship og Premier League, samt både Sotsji- og Rio-OL.

I tillegg har han blant annet vært fast hockey-kommentator for kanalen.

– Et av de viktigste kompetansefeltene vi ser etter i våre kommentatorer er at de kan kommentere mer enn én idrett. Det kan Jørgen. Eliteserien starter på våre kanaler om knappe halvannen måned, men vi sitter også på rettighetene til årets hockey-VM og de neste fire OL fra og med 2018, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks.

– Så Jørgen skal få mer enn nok å gjøre her hos oss i årene fremover. Vi er glade for å få på plass en så dyktig, allsidig og ikke minst veldig hyggelig fyr, 

Jørgen Klem kommer blant annet til å kommentere den engelske Championship-ligaen på Eurosport Norge, og hans debut på ny kanal kommer allerede tirsdag 28. februar, når Brighton tar imot Newcastle.

Powered by Labrador CMS