Magnus Vatn
Magnus Vatn

Magnus Vatn blir programdirektør i Discovery Networks

Kommer fra stillingen som daglig leder i Rakett.

Publisert

Magnus Vatn starter i den nyopprettede stillingen som programdirektør i Discovery Networks allerede i september.

– Vi oppretter en ny programdirektørstilling som vil ta over flere av mine arbeidsoppgaver her i Norge, slik at jeg kan bruke mer tid på det strategiske, både her i Norge og i resten av Norden. Jeg er veldig glad for at vi har fått med oss Magnus Vatn i denne rollen, sier Eivind Landsverk, programdirektør for Discovery i Norden.

– Magnus har tung produksjonsbakgrunn. Han har i tillegg vist at han har et både strategisk og kommersielt hode, og at han evner å tenke nytt og lede folk gjennom krevende tider. Det er egenskaper som settes høyt i mediebransjen i disse dager, sier Landsverk.

Magnus Vatn kommer fra stillingen som daglig leder i Rakett, og har tidligere hatt ulike roller i produksjonsselskapene Mastiff, Nordisk Film og Snowman.

– Jeg er veldig glad for å få lov til å bli med på dette laget. Jeg har jobbet mye med Discovery som produsent, og jeg vet at jeg nå får muligheten til å jobbe med noen av de flinkeste folka i bransjen, sier han.

– Discovery har vist at de tør å ta sjanser, og at de har muskler og kapasitet til å gjennomføre målene de setter seg. Det liker jeg, og forhåpentligvis kan jeg bidra med nye ideer til hvordan vi kan nå enda flere nordmenn i tiden som kommer, både på nye og tradisjonelle plattformer, sier legger han til.

Magnus Vatn vil rapportere direkte til Eivind Landsverk.

Powered by Labrador CMS