NENT henter tidligere NRK- og TV 2-kommentatorer

– Det at NENT Group ønsker å løfte skøytesporten til et nytt nivå er åpenbart kjempespennende å være med på, sier Even Wetten.

Publisert

NENT henter Even Wetten (37) og Mikael Flygind Larsen (37) som skøytekommentatorer til sine hurtigløpsendinger på Viasat 4 og Viaplay.

NENT sikret seg i sommer rettighetene til å vise skøytesport de neste fire sesongene

Wetten har kommentert skøyter på NRK de siste ti årene, mens Flygind Larsen har tidligere vært kommentator under OL for både TV 2 og Discovery. Begge to er også tidligere landslagsløpere. 

– Det at NENT Group ønsker å løfte skøytesporten til et nytt nivå er åpenbart kjempespennende å være med på. Det gjør de i en spesielt bra tid sportslig, med et meget spennende lag og gode resultater, sier Wetten i en pressemelding.

– Samtidig blir det veldig kult å jobbe sammen med Mikael. Det er en spennende utfordring å få prøve seg som hovedkommentator, og jeg kommer til å føle meg trygg med Mikael ved min side, sier Wetten.

Og får samme mynt tilbake fra sin nye kommentatorkollega:

– Jeg blir veldig motivert av NENT Group sin skøytesatsning, og gleder meg til å jobbe med Even, sier Flygind Larsen.

NENT har rettighetene til å vise både verdenscup og mesterskap. Sesongen starter 15. november med verdenscup i Minsk. 

Sjur Molven
Sjur Molven

Redaksjonssjef i sportsavdelingen til NENT, Sjur Molven, sier følgende om ansettelsene:

– Vi er utrolig godt fornøyd med å ha fått på plass to så markante og erfarne profiler på kommentatorplass. De to besitter enorm kunnskap, entusiasme og lidenskap og både vi og seerne går en spennende sesong i møte.

PS! NENT har også signert duoen Lise Røsto Jensen og Espen Røtterud Runås til å kommentere kunstløp. Begge har tidligere kommentert sporten for Discovery.

Powered by Labrador CMS