Sommer-OL er utsatt. Rettighetshaver Discovery støtter avgjørelsen

– En flytting av lekene betyr at alt vi har planlagt, utsettes ett år, opplyser Discovery-sjef Tine Austvoll Jensen i en melding til Medier24.

Publisert

Tirsdag besluttet Den internasjonale Olympiske komité (IOC) og Tokyo 2020 å utsette OL til 2021.

TVNorge-eier Discovery Networks har rettighetene til TV-sendingene i hele Europa – inkludert Norge. Administrerende direktør Tine Austvoll Jensen, sier i en melding til Medier24 at de støtter avgjørelsen om utsettelse. 

– Discovery støtter fullt ut IOC og Tokyo 2020s plan om å arrangere OL i 2021 og hensynet som nå tas for å sikre tilskuere, utøvere, ansatte, og verdenssamfunnet. En flytting av lekene betyr at alt vi har planlagt, utsettes ett år. Vi vil fortsette å utvikle våre tilbud og produkter for å sikre et best mulig samarbeid med våre kunder og samarbeidspartnere i 2021, sier Tine Austvoll Jensen, administrerende direktør i Discovery Networks Norway.

Medier24 har tidligere omtalt Discoverys planer for sommer-OL, som blant annet inkluderte planer om å sende et 20-talls mennesker til Tokyo, rigge et storslått studio i lokalene i Nydalen og aktivisere over 100 ansatte i avviklingen her hjemme i Norge. 

– Det blir anslagsvis 25 mennesker som skal til Tokyo for å dekke det sportslige. I tillegg har vi noen for å bistå til prime time-showet vi skal lage. Så kommer vi nok til å være 100 pluss her i Norge, sa sportssjef i Discovery, Morten Johannessen til Medier24 tidligere i år. 

Powered by Labrador CMS