Jon Almaas er klar for ny sesongen av Praktisk info.
Jon Almaas er klar for ny sesongen av Praktisk info.

Norsk humor og true crime - slik blir høsten på Warner Bros. Discovery

Konsernet presenterte tirsdag sin høstmeny.

Publisert Sist oppdatert

Norsk humor, reality og true crime er blant tingene som står på høstmenyen til Warner Bros. Discovery, opplyser mediekonsernet.

– Dette er første gang vi kan presentere de norske titlene i en ny TV-sesong under vårt nye navn Warner Bros. Discovery. Det er utrolig stas, og samtidig litt uvirkelig, sier Espen Skoland, Country Lead i Warner Bros. Discovery Norge, i en pressemelding.

Blant de nye satsingene er humor-realityen Alltid beredt, ledet av Steinar Sagen, der «kjente og urbane nordmenn kastes ut i villmarken for å konkurrere om høythengende speidermerker».

En annen humor-satsing er Calles gale verden, der Calle Hellevang-Larsen spiller seg selv i en «smått absurd blanding av fiksjon og ekte skjult kamera».

Tuva Fellmann og Solveig Kloppen leder på sin side programmet Love IRL, der de skal «hjelpe unge mennesker med datingvansker».

Ellers er det også duket for siste sesong av Hvite gutter og gjensyn med alt fra Ex on the Beach, Kongen befaler, Grenseløst forelsket, 71° nord – Norges tøffeste kjendis, Alle mot alle, Sigurd fåkke pult og Neste sommer.

I tillegg duker Jon Almaas-programmet Praktisk info opp i ny drakt, og Insider gjør comeback med to nye programledere: Marco Reinertsen og Penny Wayne.

Av sport blir konsernets siste sesong med Eliteserien og OBOS-ligaen dekket, samt tennis og golf.

På true crime-fronten er det klart for premiere på dokumentaren Martine – kampen for rettferdighet, som handler om jakten på norske Martine Vik Magnussens drapsmann.

Magnussen ble funnet drept i London i 2008, og den uløste saken har også generert interesse utenfor Norge - og skal sendes på discovery+ i Storbritannia, opplyser Warner Bros. Discovery Norge.

Powered by Labrador CMS