Sogndal-spilleren Emil Pálsson får livreddende førstehjelp etter å ha kollapset på banen under en kamp i OBOS-ligaen mellom Sogndal og Stjørdals-Blink
Sogndal-spilleren Emil Pálsson får livreddende førstehjelp etter å ha kollapset på banen under en kamp i OBOS-ligaen mellom Sogndal og Stjørdals-Blink

Fotballspiller fikk hjertestans - nå beklager Discovery TV-tabbe

– Dette skulle selvfølgelig ikke ha skjedd når vi fortsatt lå ute med kampen, sier en kommunikasjonsrådgiver i kanalen.

Publisert Sist oppdatert

Sogndal-spiller Emil Pálsson kollapset mandag kveld med hjertestans på banen i en kamp mot Stjørdals-Blink på nivå to i norsk fotball, skriver Dagbladet.

Rettighetshaver Discovery panorerte bort fra situasjonen da den først skjedde, viste senere tettere bilder av ambulansepersonell som ga fotballspilleren livreddende førstehjelp.

Nå beklager Discovery for produksjonen. Overfor Dagbladet, som omtalte denne saken først, skriver de at fotografen på deres enkameraproduksjon, grunnet sviktende kommunikasjon, trodde TV-sendingen var av luften.

Han zoomet derfor inn, for å dokumentere situasjonen, likt hva en nyhetsjournalist ville gjort i samme situasjon, mener de.

Dette skulle selvfølgelig ikke ha skjedd når vi fortsatt lå ute med kampen, og det er bare å beklage overfor de involverte og publikum, sier Martin Hinsch, kommunikasjonsrådgiver i Discovery.

Klokken 19:50 mandag kveld opplyser Sogndal Fotball på sine hjemmesider at Pálsson ble fløyet til Haukeland sykehus for videre utredning og behandling, etter å ha gjennomgått en vellykket gjenopplivning.

Powered by Labrador CMS