Discovery fortsetter å styrke OL-laget: Henter Morten Johannessen og Frode Martnes fra NRK

- Viktig å hente folk med erfaring og kompetanse, sier sportssjefen.

Publisert Sist oppdatert

Discovery Networks ruster opp til Tippeligaen i 2017 og OL i 2018, og utvider sportsavdelingen med to nye forsterkninger.

Inn kommer Morten Johannessen som executive producer og Frode Martnes som production manager.

Begge kommer fra NRK.

- Vi er veldig glade for å få Morten og Frode på plass. De har begge over 15 års fartstid i NRK, og de har vært sterkt involvert i kanalens store sportsrettigheter. I denne fasen er det veldig viktig for oss å hente personer med den rette erfaringen og kompetansen, folk som har jobbet med store rettigheter som OL, VM og EM i fotball og ellers mye fotball og vintersport, sier Jan-Erik Aalbu, sportsdirektør i TVNorge og Discovery Networks.

Morten Johannessen og Frode Martnes sier følgende i en felles uttalelse:

- NRK har vært vår arbeidsgiver de siste 17 årene, og det er vemodig å skulle skille lag med alle de dyktige og fantastiske kollegaene. Men muligheten til å få være med på å bygge plattformen for de kommende OL, samt Tippeligaen og OBOS-ligaen, ble rett og slett for fristende.

– Det er tydelig at Discovery har store ambisjoner for sin sportssatsing. De har en tydelig visjon for fremtiden, og masse kompetanse i sitt system. Vi går ydmyke til verket, men med oppbrettede ermer. Det blir ikke enkelt å toppe den jobben TV 2 og NRK har gjort før oss, men målsettingen må like fullt være å gjøre det. Et hårete mål, ja. Men det er nettopp denne typen utfordringer vi begge elsker.

Johannessen og Martnes vil tiltre sine stillinger før sommeren.

Powered by Labrador CMS