Janne Amble Haugan og Milda Melland er programledere i Insider FEM.
Janne Amble Haugan og Milda Melland er programledere i Insider FEM.

Discoverys FEM med rekordtall på premiere: Sexprogram ga 114.000 seere

Programmet om to norske kvinner som har valgt sexindustrien som levevei, gikk rett hjem hos FEM-seerne.

Publisert

Dokumentarserien Insider FEM sto for tidenes premieretall på Discoverys sekundærkanaler torsdag kveld, opplyser Discovery i en pressemelding.

Premieren ble sett av 114 000 seere, og dette gir en seerandel på 11,6 prosent i aldersgruppen 15 til 50.

Det gjør at Insider FEM dermed har levert tidenes sterkeste premieretall både for kanalen FEM og for de andre sekundærkanalene hos Discovery, skriver de i meldinga.

– Vi er stolte av Insider FEM-programmene, og det er gledelig at godt innhold gir så gode seertall som dette. Insider Fem-redaksjonen har lett etter historier som engasjerer og overrasker, og vi ser at premieren vår gjorde nettopp det, sier Vegard Nøss, programsjef for FEM og sekundærkanalene i Discovery.

Insider FEM er en dokumentarserie som følger norske kvinner som gjør utradisjonelle livsvalg. Serien er en videreføring av konseptet Insider som allerede er en etablert suksess på Discovery-kanalen MAX.

Janne Amble Haugan og Milda Melland er programledere, og de har til sammen laget 12 episoder av Insider FEM som skal sendes på FEM i vår. Neste torsdag er Insider FEM med i kulissene i bikini fitness-miljøet, en sport som er i eksplosiv vekst blant unge kvinner i Norge. 

Powered by Labrador CMS