U21-landskamp i fotball, Norge - Aserbadsjan.Norges Julian Ryerson med ballen og bak ses Morten Thorsby under  U21-landskampen i fotball mellom Norge  og Aserbadsjan på Marienlyst stadion tirsdag kveld.
U21-landskamp i fotball, Norge - Aserbadsjan.Norges Julian Ryerson med ballen og bak ses Morten Thorsby under U21-landskampen i fotball mellom Norge og Aserbadsjan på Marienlyst stadion tirsdag kveld.

Eurosport sikret rettighetene til U21-landslagets vei til EM

– Vi er svært glade for å ha sikret oss rettighetene, sier Morten Johannessen i Discovery og Eurosport.

Publisert

Tirsdag skriver Discovery i en pressemelding at de har sikret seg rettighetene til Norges U21-landslags kvalifiseringskamper til EM i 2021.

Norge har havnet i gruppe med Portugal, Nederland, Kypros, Hviterussland og Gibraltar, og første kamp i kvalifiseringen er hjemme mot Kypros 6. september på Marienlyst stadion i Drammen.

Eurosport kommer til å vise alle hjemmekampene i U21-landslagets ferd mot EM i Slovenia og Ungarn i 2021.

– Vi er svært glade for å ha sikret oss rettighetene til U21-landslagets hjemmekamper i EM- kvalifiseringen. Alle hjemmekampene i kvalifiseringen, som starter med Kypros allerede 6. september, vil bli sendt på Eurosport Norge, Eurosport Player og Dplay, sier fungerende sportsdirektør i Discovery og Eurosport, Morten Johannessen.

– De har blitt trukket i en tøff gruppe, men U21-laget består av flere spennende unge norske spillere. I tillegg er det en rekke profilerte spillere fra Eliteserien og OBOS-ligaen, noe som passer oss i Eurosport veldig godt, legger han til.

Norges kamper vil bli vist på Eurosport Norge, Dplay og Eurosport Player. Vertsnasjonene Ungarn og Slovenia er automatisk kvalifisert for sluttspillet som spilles i juni 2021.

Powered by Labrador CMS