Discovery har kjøpt rettighetene. Nå starter hodejakten: Susanne Furøy Wergeland går fra TV 2

30-åringen melder overgang til Discovery Networks, i forkant av stor sportssatsing.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Susanne Furøy Wergeland (30) melder overgang til Discovery Networks, som eier blant annet TVNorge og Eurosport. Hun får en viktig rolle i sportsredaksjonen som nå rustes opp for Tippeligaen fra 2017 og OL fra 2018.

– Susanne er drivende dyktig og veldig allsidig, så dette er en drømmesignering for oss. Hun kommer til å jobbe både som programleder og reporter, og blir sentral i den prosessen vi er i gang med nå, hvor vi bygger opp en slagkraftig sportsredaksjon som skal håndtere fire OL, seks år med Tippeligaen og alt annen spennende sport som kommer på våre kanaler i tiden framover, sier Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks.

Susanne Wergeland sier at hun er begeistret for det som skjer hos Discovery Networks om dagen:

– Jeg gleder meg skikkelig til å komme i gang. Discovery har vist at de mener alvor med sportssatsingen sin, nå sist ved å sikre seg Tippeligaen. Det er kjempespennende å få være med på oppbyggingen av det som kommer til å bli kanskje Norges travleste og morsomste sportsavdeling i årene som kommer.

- Det har vært noen veldig fine og lærerike år i TV 2, jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, men nå føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, sier Wergeland.

30-åringen er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og har bakgrunn fra blant annet NRK, Rosenborg Media og Dagbladet.

Siden 2011 har hun vært sportsanker i TV 2 Sporten.

Powered by Labrador CMS