Discovery tar Lost in Time av skjermen til over påske. «Har fortsatt tro på formatet»

- Må sikre at opplevelsen blir så bra som lovet, sier TV-kanalen.

Publisert

Satsingen Lost in Time har fått en trøblete start på TVNorge etter problemer med teknologien: 

  • Første sending forrige lørdag var det ingen som fikk spilt på egen app mens gikk programmet gikk på TV. 
  • Andre sending på i helga kom også feil ut, i starten gikk det ikke an å spille - og TVNorge hadde ikke data for å trekke en vinner. 
  • Det får naturlig nok konsekvenser: Lørdag hadde Lost in Time under 100.000 seere. 

Nå får programmet «en kort pause» for å sikre at både spill- og TV-opplevelsen blir så bra som lovet, melder kanalen: 

– Vi har besluttet å gi programmet en kort pause til over påske. Neste episode kommer på skjermen lørdag 22. april klokken 20.00, sier programdirektør i TVNorge og Discovery Networks, Eivind Landsverk.

Pausen innvilges for å gi teknikerne tid til å forsikre seg om at både små barnesykdommer og større serverproblemer blir ryddet av veien, heter det i en melding. 

– Vi har fortsatt tro på formatet og stor tillit til gjengen i The Future Group som leverer den banebrytende spillteknologien. Det er viktig å huske at med så avansert teknologi, er det ikke uvanlig med startvansker i utrullingen.

- Det er uheldig at det rammer seerne våre, og vi beklager til alle som har benket seg og opplevd problemer med tilgang til appen under sending, sier Landsverk.

Nå varsler Discovery og leverandøren The Future Group at de vil sørge for å ordne opp, og gjennomføre flere test-turneringer for å sikre gjennomføringen neste gang.

Powered by Labrador CMS