Martin Gramnæs
Martin Gramnæs

Martin Gramnæs (34) blir reporter i Din Side

Går fra frontsjef-stilling i Glåmdalen, til elbil-satsing på Din Side.

Publisert Sist oppdatert

DinSide har ansatt Martin Gramnæs som reporter. Gramnæs kommer fra jobben som frontsjef i lokalavisa Glåmdalen. Han får et spesielt ansvar for (el)biljournalistikken i DinSide og Dagbladet.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– Jeg gleder meg virkelig til å være med å utvikle Din Side videre, og ser frem til å bli en del av et mediehus som nå er i gang med en svært offensiv satsing. Jeg har imidlertid hatt en fin og lærerik tid i Kongsvinger, men da denne sjansen dukket opp, kunne jeg ikke si nei, sier Martin Gramnæs.

Gramnæs har jobbet som frontsjef i lokalavisa Glåmdalen siden januar 2020. Han har tidligere erfaring som frontsjef i VG.

I tillegg har han bred erfaring fra aviser som Namdalsavisa, Trønder-Avisa, Sør-Varanger Avis og nettstedet Veier24 i Teknisk Ukeblad-universet. Han har også vært tilknyttet nettstedet Pressfire som spillanmelder i en årrekke.

I DinSide får han et spesielt ansvar for nettstedets journalistikk om både samferdsel og tradisjonelle og elektriske biler. Stillingen omfatter både nyhetssaker og testing av biler.

– Vi er svært fornøyd med å få Martin med på laget. Som Norges største forbrukernettsted, skal DinSide naturlig nok også være lesernes foretrukne nettsted for elbil-journalistikk. Martin er kunnskapsrik, utviser svært god tabloidfaglig forståelse og vi har god tro på at han vil bidra ytterligere til rakettveksten i DinSide og Dagbladet, sier DinSide-redaktør Rolf Fiske.

Powered by Labrador CMS