Karine Thyness (t.v.) gir seg som redaktør for nytt prosjekt hos Egmont. Madeleine Strand tar over som redaktør også for Det Nye og Shape Up, i tillegg til Kamille.
Karine Thyness (t.v.) gir seg som redaktør for nytt prosjekt hos Egmont. Madeleine Strand tar over som redaktør også for Det Nye og Shape Up, i tillegg til Kamille.

Karine Thyness gir seg etter tre år i Det Nye for å lede nytt prosjekt. Kamille-sjef Madeleine Strand tar over og blir «superredaktør»

- Strand har gjort en kanonjobb og tar nå over hele ung kvinne-segmentet, sier Egmont-direktør Kjersti Mo. Mediehuset er mer hemmelighetsfulle om hva det nye prosjektet er for noe.

Publisert

Det Nye sin profilerte redaktør Karine Thyness gir seg nå som leder for både dette og spinoff-bladet Det Nye Shape-Up. Det melder hun blant annet på Instagram, og skriver også om selv i siste utgave av bladet.

Thyness blir imidlertid værende hos Egmont i Nydalen - for å jobbe med et «nytt prosjekt». Nøyaktig hva dette er, vil ikke magasinforlaget si så mye om riktig ennå - annet enn at de vil komme tilbake til store nyheter senere.

Det Egmont-direktør Kjersti Mo imidlertid kan fortelle er hvem som skal ta over ansvaret for Det Nye-bladene:

Det blir Kamille-redaktør Madeleine Strand, som nå får ansvar for begge merkevarene.

- Hun blir «superredaktør» for hele ung kvinne-segmentet hos oss. Madeleine har gjort en kanonjobb med Kamille, sier Mo.

Det er bare et halvt år siden Strand fikk den jobben fast - og nå får hun altså enda mer ansvar allerede. Trippelredaktøren sier dette om den nye jobben: 

- Det er en kjempespennende utfordring å få ansvaret for Det Nye og ShapeUp! Det Nye blir 60 år denne høsten og det er fantastisk å få lov til å jobbe med en så sterk merkevare -  å dyrke den videre, samtidig som vi fortsetter å fornye for å holde den levende.

- Å få ansvar for flere magasiner blir helt klart krevende, men det gir også mange spennende muligheter. Redaksjonene kan bistå hverandre og det er klart det gir noen fordeler å sitte med innsikt og oversikt over hele ung kvinne-segmentet, sier Strand. 

 

Der kom de siste utgavene jeg er redaktør for. Tre vilt morsomme, spennende, krevende, umulig-å-forklare-spesielle år, ble det. Jeg elsket det 🖤

Et innlegg delt av karinethyness (@karinethyness)

 

Powered by Labrador CMS