Marius Skjelbæk (fra venstre), Dennis Siva Lie og Lydia Gieselmann er medie-alibiene i neste sesong av Kompani Lauritzen.

Disse tre medie­profilene skal være med i Kompani Lauritzen

To NRK-programledere og en sportsjournalist fra TV 2 er med i den neste sesongen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

De nye rekruttene som skal i ilden i sesong tre av TV 2-programmet «Kompani Lauritzen» ble presentert fredag.

Blant de 14 deltagerne er det tre medieprofiler: NRK-programlederne Lydia Gieselmann og Dennis Siva Lie, samt TV 2 Sportens Marius Skjelbæk.

Sistnevnte innrømmer at han ikke har forberedt seg all verden til det fysiske krevende realityprogrammet.

–Jeg la inn en time hos fysioterapeut i uka som var for å sjekke kroppen for generelt forfall. Utover det har jeg jogget en tur eller to i uka som vanlig, sier Skjelbæk.

Gieselmann forteller at hun har gått noen langturer i sommer, men NRK Unormal-programlederen har en annet håp med deltagelsen:

– Jeg håper å overvinne min frykt for fritt fall, både fysisk og mentalt. Jeg vil kalle meg selv en real frossenpinn, og jeg tror dette får bli testa ganske hardt! Jeg håper rett og slett å bli sterkere fysisk og mentalt. Satser hardt på å komme til finalen, sier Gieselmann.

NRK-kollega Lie sier hans primærmål med deltagelsen er å lære seg å re opp sengen skikkelig. Ellers har han forberedt seg på denne måten:

–Jeg har fjerna senga mi og sovet på en tynn overmadrass i to uker, også har jeg trent som vanlig. Resten tar jeg på sparket, sier Lie.

Den neste sesongen av kommer på TV 2 og TV 2 Play neste vår.

Disse er med i neste sesong av Kompani Lauritzen: bak f.v: Dennis Siva Lie, Emilie Anker Stordalen, Ruben Markussen, Marius Skjelbæk, Espen PA Lervaag, Rikke-Mari Isaksen, Lydia Gieselmann, Emilie Mehl, Daniel Kvammen, Emilie Nereng, Mayoo Indiran, Tone Damli, Daniel Franck, Jan Tore Kjær
Powered by Labrador CMS