Monica Lid forlater Egmont Publishing og blir ny digital utviklingsleder i NRKs distriktsdivisjon.
Monica Lid forlater Egmont Publishing og blir ny digital utviklingsleder i NRKs distriktsdivisjon.

Monica Lid fra Egmont Publishing til NRK: Blir ny digital utviklingsleder i distriktsdivisjonen

- Jeg ser veldig frem til å jobbe med ambisiøse redaksjoner og NRKs sterke digitalmiljø.

Publisert

Monica Lid forlater jobben som digitalredaktør i Egmont Publishing etter tre år. Nå blir hun en av fem digitale utviklingsledere i NRK sin distriktsdivisjon.

Lid skal ha ansvaret for Øst som består av Oslo, Akershus, Østfold og Buskerud. Regionredaktør Jannicke Engan i NRK Øst er fornøyd med ansettelsen.

- Monica har en spennende bakgrunn og sitter på så utrolig bra kompetanse som jeg gleder meg til vi skal få nytte av. Vi må løfte vår digitale historiefortelling fra alle våre fylker, både når det gjelder nyheter og lengre historiefortelling. Jeg er ikke i tvil om at Monica er riktig dame for denne jobben. 

I Egmont har Lid hatt hatt ansvaret for blant annet forbrukernettstedet klikk.no. Monica Lid er også styreleder for NONA (Norwegian online News Association).

- Region Øst og NRK har store ambisjoner for digitaljournalistikken, og jeg gleder meg til å være med å løfte dette. Samtidig som jeg er ydmyk med tanke på den jobben som ligger foran meg.

 - Jeg ser veldig frem til å jobbe med ambisiøse redaksjoner og NRKs sterke digitalmiljø og gleder meg som en unge til å kjenne på nyhetspulsen, og å bidra til å sette dagsorden igjen, sier Monica.

  • For ordens skyld: Undertegnede sitter i styret i NONA (Norwegian online News Association) sammen med Monica Lid.
Powered by Labrador CMS