Thomas Viktil hentes til TRY Apt som spillutvikler

– Thomas er objektivt sett blant landets dyktigste spillutviklere, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Thomas Viktil er ansatt som ny spillutvikler hos design- og teknologibyrået TRY Apt. 

Viktil har vært frilanser de siste årene, og har jobbet med utviklingen til rundt 25 spill for spillaktører i både Norge og utlandet.

Viktil hentes derfor til TRY Apt for å ta del i selskapets spillutvikling og målsetting om å lansere et kommersielt spill i 2019, heter det i en pressemelding.

– Vi skal utvikle og lansere et kommersielt spill i løpet av neste år. Thomas er objektivt sett blant landets dyktigste spillutviklere og har også bakgrunn som gamedesigner. Å la ham lede an i TRY Apts utvikling av spill var et enkelt valg, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal i pressemeldingen.

Viktil ble først koplet til TRY Apt da han som frilanser ble hentet til et prosjekt knyttet til NM i Gameplay. Samarbeidet gikk bra, og Viktil fikk tilbud om fast jobb.

– Foruten egne erfaringer fra prosjektet, fikk jeg også gode tilbakemeldinger på TRY Apt fra nåværende ansatte og folk i spillbransjen for øvrig. 20 års kompetanse i TRY-huset og noen av Norges største merkevarer på kundelisten spiller også inn, sier Viktil i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS