Thomas Viktil hentes til TRY Apt som spillutvikler

– Thomas er objektivt sett blant landets dyktigste spillutviklere, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal.

Publisert

Thomas Viktil er ansatt som ny spillutvikler hos design- og teknologibyrået TRY Apt. 

Viktil har vært frilanser de siste årene, og har jobbet med utviklingen til rundt 25 spill for spillaktører i både Norge og utlandet.

Viktil hentes derfor til TRY Apt for å ta del i selskapets spillutvikling og målsetting om å lansere et kommersielt spill i 2019, heter det i en pressemelding.

– Vi skal utvikle og lansere et kommersielt spill i løpet av neste år. Thomas er objektivt sett blant landets dyktigste spillutviklere og har også bakgrunn som gamedesigner. Å la ham lede an i TRY Apts utvikling av spill var et enkelt valg, sier daglig leder Kaare Øystein Trædal i pressemeldingen.

Viktil ble først koplet til TRY Apt da han som frilanser ble hentet til et prosjekt knyttet til NM i Gameplay. Samarbeidet gikk bra, og Viktil fikk tilbud om fast jobb.

– Foruten egne erfaringer fra prosjektet, fikk jeg også gode tilbakemeldinger på TRY Apt fra nåværende ansatte og folk i spillbransjen for øvrig. 20 års kompetanse i TRY-huset og noen av Norges største merkevarer på kundelisten spiller også inn, sier Viktil i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS