Mynewsdesk henter Daniel Wagnerius som ny Chief Technology Officer. Daniel kommer fra rollen som Chief Developer hos svenske TV4 Media.
Mynewsdesk henter Daniel Wagnerius som ny Chief Technology Officer. Daniel kommer fra rollen som Chief Developer hos svenske TV4 Media.

Daniel Wagnerius blir ny Chief Technology Officer i Mynewsdesk

Kommer fra stillingen som Chief Developer hos svenske TV4 Media.

Publisert

Wagnerius har lang fartsid med å utvikle digitale tjenester og produkter innen mediebransjen og skifter nå beite fra TV4 til Mynewsdesk, opplyser selskapet i en melding.

– Det siste tiåret har teknologien spilt en avgjørende rolle for hvor godt medieaktører har lykkes med den digitale omstillingen. Oppskriften på fremgang for meg har vært å bygge en arkitektur som gir rom for at man kan omstille seg raskt og løse nye utfordringer. Teknologien utvikler seg hele tiden, og jeg er veldig spent på å få være med å forme Mynewsdesks plattform fremover, opplyser Daniel Wagnerius i en melding.

Han har over ti års fartstid fra TV4, jobbet i Valtech og siden som ansatt i TV4 Media.

– Daniel er en visjonær, og jeg er sikker på at han er rett person til å lede vår utviklingsstrategi og innovasjon fremover. Jeg er veldig glad for å kunne ønske han velkommen til oss i Mynewsdesk, sier Louise Barnekow, administrerende direktør i Mynewsdesk i meldinga.

Powered by Labrador CMS