Daniel Novello er ansatt i Pressworks

– Perfekt match for oss, sier Pressworks-sjefen.

Publisert

Det melder Pressworks i en pressemelding. 

– Pressworks og jeg har den samme forståelsen av hvordan man kan anvende innhold, data og teknologi for å nå kundens forretningsmål, sier Daniel Novello ifølge meldingen.

Novello har mer enn 10 års erfaring fra globale mediebyråer. Han ledet i flere år contentavdelingen i Mindshare og har vært Head of The StoryLab i Dentsu Aegis. I sine roller har Novello arbeidet med noen av landets største annonsører og hjulpet dem med digitale medier, mediestrategi, søk, innhold og sosiale medier.

– Daniel Novello har en unik erfaringsbakgrunn, og vi mener han har en enestående strategisk og operativ kompetanse på det området vi akter å bli ledende på. Derfor var Daniel en perfekt match for oss i den fasen vi er i nå, forteller Pressworks-gründer Christian Enger.

Pressworks er nå organisert i to ulike virksomheter. Pressworks Story med fokus på redaksjonelle innholdtjenester, og Pressworks Studio som er spesialisert på innholdsproduksjon til næringslivet. Til sammen omsatte disse to selskapene over 8 millioner kroner i 2018, skriver de i pressemeldingen. 

– I løpet av Pressworks første tolv måneder har selskapet vokst over forventning. Vi har etablert oss som en solid leverandør av redaksjonelt innhold, og vokser parallelt kraftig på flere forretningsområder, sier Enger.

Powered by Labrador CMS