Dana Wanounou (37) er ansatt fast i stillingen som debattleder i Vårt Land. Her sammen med politisk redaktør Berit Aalborg (til venstre).
Dana Wanounou (37) er ansatt fast i stillingen som debattleder i Vårt Land. Her sammen med politisk redaktør Berit Aalborg (til venstre).

Vårt Land satser på debatt: Ansetter Dana Wanounou som debattleder

– Jeg gleder meg stort til å gå fast inn i jobben som debattleder.

Publisert

Wanounou vært i Vårt Land i tre år, som reportasjeleder i avdelingen for politikk og utenriks. Siden september har hun vikariert i stillingen som debattleder og nå er hun fast ansatt i stillingen.

Det opplyser Vårt Land overfor Medier24 tirsdag. 

– Jeg gleder meg stort til å gå fast inn i jobben som debattleder. Det som er ekstra moro med å utvikle debattstoffet i Vårt Land, er at avisa ofte har eksklusiv tilgang på debattanter som har mye viktig og interessant å si om verdispørsmål. Min erfaring er at debatter som rører ved spørsmål om hvilket samfunn vi ønsker å være, engasjerer svært bredt, sier Dana Wanounou.

Wanounou som har en lang erfaring fra debattfeltet, blant annet gjennom flere års engasjement i Dagsnytt 18. Politisk redaktør Berit Aalborg sier Wanounou hadde egenskapene Vårt Land ønsket i stillingen.

– Jeg er svært fornøyd med at Dana har takket ja til stilling som debattleder. I tiden hun har vikariert i stillingen har hun løftet debatt-stoffet vårt og vi har fått en kraftig økning i nettrafikken. Debattstoffet er en svært viktig grunn til at Vårt Land nå har fått et skikkelig løft i nettrafikk i høst, sier politisk redaktør Berit Aalborg, som har redaktøransvar for meningsstoffet i Vårt Land.

Hun beskriver Wanounou som en sterk og kreativ journalist med stor forståelse hvilke debatter som rører seg i deres felt. Hun har kombinasjonen av god oversikt og evnene til å prioritere det viktige stoffet.

Avisa varsler samtidig at de skal satse ekstra på dette stoffområdet og vil i ukene som kommer også ansette en person i prosjektstilling i samme avdeling.

Powered by Labrador CMS