Dagsavisen-gjengen feirer leservekst med sjokolademedaljer.
Dagsavisen-gjengen feirer leservekst med sjokolademedaljer.

Dagsavisen feirer ny milepæl: Har over én million unike brukere på en uke

– Som avishus vil jeg tro at vi aldri har nådd så mange folk før, sier en svært fornøyd redaktør Eirik Hoff Lysholm.

Publisert

Dagsavisen har nådd en n milepæl lesertallmessig: På én uke har de rundet en million lesere, og klokket inn på 1.027.879 unike brukere. 

– Det føles bra. Det er én milepæl til – fra vi starta på et lavt utgangspunkt til der vi er nå. I fjor hadde vi en målsetning om å være stabilt over 500.000 per uke - i høst hatt en målsetning på over 800.000 per uke, sier redaktør Eirik Hoff Lysholm og legger til: 

– Den siste uka har vi hatt fire-fem meningsartikler som alle har lest over 50.000 – og da hopper vi rett og slett over uka med 900.000 unike brukere – og gikk rett fra 800.000 til en million, sier en svært fornøyd redaktør til Medier24 – på vei fra ett møte til et annet. 

Når forteller Hoff Lysholm at de gode tallene gjør at de også øker lesertallsmålene for neste år. 

– Da tenker vi at vi skal være tøffe nok til å øke målet framover til å ligge stabilt på 900.000 brukere i uka. 

– Hva er det dere gjør riktig for å få til vekst? 

– Det handler om summen av lokale posisjoner og meningsinnhold som går godt. Det er kommentar og debatt-innholdet som når bredest ut til flest folk. Tidligere, når vi har nådd ordentlige høyder lesertallsmessig, har det vært basert på enkeltartikler. Nå er 800.000 stabilt for oss, og vi ser at det er flere artikler som er med og drar lasset, sier han. 

På topplista denne uken kan Hoff Lysholm fortelle at det ligger en kommentar fra Dagsavisens ferske debattansvarlige Selma Moren, hvor hun takker tenåringsforeldre. I tillegg ligger kommentarer fra redaktør Lars West Johnsen og et innlegg fra fredagsspaltist Magnus Forsberg. 

Hoff Lysholm er klar på at dette trolig er rekord for Dagsavisen-familien. 

– Som avishus vil jeg tro at vi aldri har nådd så mange folk før, sier han. 

Dagsavisen-familien består av Dagsavisens hovedpublikasjon, Rogalands Avis, Dagsavisen Fremtiden, Moss Dagblad og Demokraten. 

Powered by Labrador CMS