Dagsavisen har stengt kommentarfeltet

«I fortsettelsen ønsker vi å bruke vår tid og våre publikasjoner til å stimulere til en bredere og bedre offentlig samtale», skriver Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm.

Publisert

Stadig flere av landets aviser stenger kommentarfeltene sine. Nå har Dagsavisen valgt å følge etter, og stengte onsdag sine. Det skriver de selv. 

De er heller ikke først ut i Mentor Medier-konsernet. I desember annonserte Vårt Land at de stenger kommentarfeltene på sine debattsider

I en kommentar i egen avis, skriver Dagsavisen-redaktør Eirik Hoff Lysholm, at det er viktig at avisa fortsatt bidrar til en raus offentlig samtale. 

«Våre lesere oppfordres derfor til delta videre i debatten i våre aviser og på vår debattportal på en saklig og ordentlig måte, men det må skje innenfor de presseetiske og juridiske rammer som følger ytringsfriheten og redaktøransvaret», skriver han.  

Hoff Lysholm skriver at det fortsatt vil være mulig å kommentere under avisas artikler på Facebook og i andre sosiale medier. 

«I fortsettelsen ønsker vi å bruke vår tid og våre publikasjoner til å stimulere til en bredere og bedre offentlig samtale gjennom flere leserinnlegg og kommentarer, med aksept for mange forskjellige synspunkt, men der avsender er tydelig legitimert og debatten føres med respekt og saklighet», skriver han videre. 

Powered by Labrador CMS