DN lanserer vin-podkast med Thomas Giertsen og Merete Bø

– Vi vet at våre lesere er opptatt av mat og vin, og jobber hele tiden med å videreutvikle vinjournalistikken vår i nye formater.

Publisert

Dagens Næringsliv (DN) lanserer den nye podkasten «Jeg kan ingenting om vin», med Thomas Giertsen og DNs vinjournalist Merete Bø, opplyser avisen. 

Redaktør for historiefortelling og livsstil, Live Fedog Thorsen,  sier at hun er stolt av å kunne tilby mer journalistikk om vin.

– Vi vet at våre lesere er opptatt av mat og vin, og jobber hele tiden med å videreutvikle vinjournalistikken vår i nye formater. Derfor er vi veldig stolte over å tilby dem enda mer god journalistikk om vin, og gleder oss enormt til å lytte til kjemien mellom Thomas Giertsen og Merete Bø, sier hun.

Podkasten vil handle om alt fra hvordan du begynner med vin, til hvordan du lager din egen vinkjeller – i tillegg til å gi masse konkrete tips til hva du bør kjøpe, drikke og samle på, opplyser DN.

Merete Bø jobber som vinjournalist og Thomas Giertsen har på sin side tatt vinkelnerutdannelsen.

– Thomas lurer på det samme som folk flest lurer på, og jeg sitter inne med mye mer kunnskap enn jeg har plass til å sette på trykk. Her vil de som hører podkasten forstå mer og få en bredere innsikt, sier Bø.

Powered by Labrador CMS