Dagens Næringslivs (DN) strategi- og produktdirektør, Julie Lundgren.
Dagens Næringslivs (DN) strategi- og produktdirektør, Julie Lundgren.

Julepraten:

Julie Lundgren gikk på videochat-smell: – Nesten alle andre hadde skrudd av kameraet

Dagens Næringslivs (DN) strategi- og produktdirektør husker godt DNs forside 13. mars. Men nå har hun fått ny tro på livet foran det neste året.

Publisert

I tradisjonen tro stiller også Medier24 i år en rekke spørsmål til mediemennesker i spalten #Julepraten.

Neste person ut er Dagens Næringslivs strategi- og produktdirektør, Julie Lundgren.

– Hva gjør du i jula?

– Jeg har skilte foreldre og får dermed kombinert Oslo-jul med en «nødvendig reise» til Kragerø med god koronasamvittighet. Der har pappa lovet å gå til innkjøp av et ekte juletre for første gang, noe mine yngre søsken og jeg er veldig happy for! Ellers har jeg laget meg et notat i kalenderen om å lese diverse future reports og slikt i romjulen, men blir det endelig sol så mistenker jeg at det fort kan ryke.

– Hva må til for at det blir ordentlig jul for deg? 

– Jeg koser meg ganske mye med å finne frem julepynten 1.desember. Har flere små skatter som er samlet over noen år, og det er alt fra en nisse lillebroren min laget på skolen til diverse engler mamma har kjøpt på reise. Setter også stor pris på at julebrusen kommer allerede om høsten!

– Hva husker du best fra medieåret 2020?

– Vi kommer ikke utenom korona, og da husker jeg spesielt godt forsiden på DNs papiravis fredag 13.mars. Den er så fin at jeg nesten vil henge den på veggen, til tross for det kjipe budskapet. Den dagen så jeg virkelig ikke for meg at dette skulle vare i hele år, og trodde litt naivt at jeg skulle dra på fotball-EM i juni.

– Hva var det morsomste som skjedde i 2020?

– Det har heldigvis skjedd endel morsomt i år også, som Cayman Islands-videoen til Songar frå nyheitene og Erna sin nesten-håndhilsing! Og så rykket Stabæk, laget til søsteren min, opp til Toppserien igjen! Fotballkamper har gitt meg mye glede i ellers trauste uker.

– Hva var det pinligste som skjedde i 2020?

– Tror mange har røket på en videokonferanse-smell i løpet av året, og for min egen del ble jeg sittende for fullt kamera og slurpe i meg suppe usminket og ugredd foran alle mellomlederne i DN. Nesten alle andre hadde skrudd av kameraet, men det var et stoooort bilde av meg side om side med den personen som snakket. Vi hadde nettopp byttet videokonferansesystem og jeg trodde bildet mitt bare var et lite bilde nederst i hjørnet...

– Hva tror du vil påvirke medieåret 2021?

– Ny tro på livet! Vi skal ikke undervurdere hvordan det føles å komme ut av en desember med rekordlite sol, og heller se frem til våren og koronavaksine. Vi har bare hatt seks timer sol i Oslo hele desember! Forøvrig blir det politiske landskapet potensielt ganske endret i løpet av året, både over dammen og her hjemme, så politikk og korona vil naturligvis prege både min egen avis og resten av medienorge også i 2021.

Powered by Labrador CMS