DN-journalistene Magnus Newth og Julia Afshary-Kaasa
DN-journalistene Magnus Newth og Julia Afshary-Kaasa

Magnus Newth og Julia Afshary-Kaasa får fast jobb i Dagens Næringsliv

Begge har hatt prosjektstillinger i DN og dekket teknologistoff de siste årene.

Publisert Sist oppdatert

Magnus Newth (31) og Julia Afshary-Kaasa (29) er ansatt i faste stillinger i DN, skriver Dagens Næringsliv i en pressemelding.

– Julia og Magnus er kunnskapsrike, kreative og ambisiøse journalister som begge har bidratt sterkt til å heve DN på teknologiområdet, sier sjefredaktør Janne Johannessen i pressemeldingen.

Newth kom til DN i januar 2020 fra produksjonsselskapet Teddy TV, der han jobbet med NRK-programmet «Folkeopplysningen». Før det jobbet han flere år som reporter i VG. Han har også vært ansvarlig redaktør i studentavisen Universitas.

I DN jobbet Newth som breakingjournalist det første året, før han begynte som teknologireporter i prosjektstilling i 2021. Newth skal fortsette å dekke teknologi, nå som en del av finansgruppen i nyhetsredaksjonen.

Julia Afshary-Kaasa har blant annet tidligere jobbet som nyhetsjournalist i Morgenbladet og som journalist for Ukeslutt og Dagsnytt 18 i NRK. Hun har utdanning fra journalisthøgskolen og rettsvitenskap på UiO.

I DN har Afshary-Kaasa skrevet featuresaker særlig om teknologi og internettkultur - og det er felter hun skal fortsette å dekke når hun nå blir en del av feature-redaksjonen.

Sjefredaktør Johannessen er glad for at de skal fortsette å skrive om teknologi.

– Det er et felt leserne våre er svært opptatt av og der det ligger vanvittig mye spennende journalistikk fremover.

Powered by Labrador CMS