John Thomas Silseth Aarø kommer til Dagens Næringsliv fra E24.

John Thomas Silseth Aarø er ny breakingsjef i DN

Dagens Næringsliv har ansatt John Thomas Silseth Aarø (36) som ny breakingsjef.

Publisert Sist oppdatert

Han kommer fra stillingen som redaksjonssjef for breaking i E24.

– John Thomas er lidenskapelig opptatt av å være både først og best med de viktigste nyhetene innen økonomi og samfunn. I tillegg er han en entusiastisk lagspiller, og dermed passer han perfekt inn hos oss i DN. Vår nye breakingsjef blir helt sentral i arbeidet med å sikre at vi fortsetter den imponerende utviklingen vi har hatt digitalt de siste årene, sier nyhetsredaktør Marianne Johansen i en pressemelding.

Aarø har jobbet i E24 siden 2011, foruten en kort periode som vikar i DN. I E24 har han blant annet vært finansjournalist, nyhetssjef, redaksjonssjef for børs og konstituert nyhetsredaktør.

– Det er med glede og skrekkblandet fryd at jeg har takket ja til denne muligheten. Jeg opplever at det blåser en ny vind over DN om dagen. Det gjør det ekstra spennende å slutte seg til dem nå. Dette var rett og slett en mulighet jeg ikke kunne takke nei til, sier han.

Han har vært helt sentral i å bygge opp breakingkulturen til E24 de siste seks årene og har bred erfaring med å lede breakingteam, store nyhetsløp og skape nyhetstrykk.

– Vårt mål i DN er å samle de aller flinkeste folkene i bransjen hos oss. Ansettelsen av John Thomas er helt i tråd med den planen og gjør oss enda bedre rustet til å vinne nyhetskampen, sier sjefredaktør og administrerende direktør Janne Johannessen.

Aarø er trebarnsfar og bor på Bislett i Oslo. Han kommer opprinnelig fra Hessa i Ålesund og starter i DN i november.

– Jeg gleder meg til å bli en del av DN-laget. Dette blir steike bra.

Powered by Labrador CMS