Jannicke Engan bytter ut NRK med DN etter sommeren.
Jannicke Engan bytter ut NRK med DN etter sommeren.

NRK-redaktør Jannicke Engan går til Dagens Næringsliv

– Det føles rart å forlate NRK, men da denne jobben i DN dukket opp, ble fristelsen for stor, sier hun.

Publisert Sist oppdatert

Jannicke Engan er ansatt som leder for visuell journalistikk i Dagens Næringsliv (DN), opplyser avisen.

Hun kommer fra jobben som utviklingsredaktør i distriktsdivisjonen til NRK, og har tidligere vært regionredaktør for NRK Øst.

– Jeg har hatt 5 veldig fine år i NRK, hvor jeg har lært masse og fått gleden av å jobbe med veldig dyktige folk. Det føles rart å forlate NRK, men da denne jobben i DN dukket opp, ble fristelsen for stor, sier Engan.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på [email protected]

– Det skjer utrolig mye spennende i Dagens Næringsliv, jeg gleder meg skikkelig til å være med på å videreutvikle DNs strategi for visuell journalistikk og forhåpentligvis bidra til at DN treffer et enda større publikum digitalt, sier hun.

Engan tiltrer i den nye jobben i august.

DNs redaktør for publisering og visuell journalistikk, Ingeborg Volan, legger ikke skjul på hva hun synes om ansettelsen:

– Jannicke Engan er et fyrverkeri av en leder. Hun er lidenskapelig opptatt av historiefortelling og har jobbet med alle sjangere – nyheter, debatt, dokumentar og underholdning. Hun har lang erfaring med å bygge lag og utvikle kultur, og tilfører samtidig DN kompetanse vi trenger på video- og lydproduksjon. Jeg gleder meg enormt til å få henne på laget, sier Volan.

Powered by Labrador CMS