Helga (48) er NHSTs nye konserndirektør for HR og organisasjon

–  Jeg har fulgt NHST Media Group fra sidelinjen og er imponert over organisasjonens evne til å snu seg raskt.

Publisert

Helga Bollmann Leknes (48) er ansatt som ny konserndirektør med ansvar for HR og organisasjon i Dagens Næringsliv-eier NHST Media Group, opplyser konsernet.

Hun kommer fra jobben som konsulentstilling i Norwegian Block Exchange, og har tidligere vært både konserndirektør HR og kommersiell direktør i Norwegian Air Shuttle. Leknes har også vært konserndirektør med ansvar for HR og kommunikasjon i Kongsberg Automotive. 

Hun gleder seg til å ta fatt på den nye jobben.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i medie- og kommunikasjonsbransjen? Send oss en mail på [email protected] 

–  Jeg har fulgt NHST Media Group fra sidelinjen og er imponert over organisasjonens evne til å snu seg raskt og tilpasse seg endringer i markedet. NHST har viktige samfunnsoppdrag, ledende posisjoner i alle markedene de opererer i, og er en kompetansebedrift med noen av bransjens dyktigste medarbeidere, sier Leknes.

– Jeg gleder meg til å bli en del av organisasjonen og bidra til økt medarbeidertilfredshet og lønnsom vekst framover, sier hun.

Leknes overtar jobben etter Helle Øverbye, som nå går til en lederstilling i Innovasjon Norge.

Leknes har en master i organisasjon og ledelse fra NTNU og har tidligere studert informatikk, matematikk og filosofi ved Universitetet i Oslo, opplyser NHST. 

Powered by Labrador CMS