Gard Oterholm (20) er fast ansatt som journalist i Dagens Næringsliv. Foto: Mona Pedersen/Dagens Næringsliv
Gard Oterholm (20) er fast ansatt som journalist i Dagens Næringsliv. Foto: Mona Pedersen/Dagens Næringsliv

Gard Oterholm (20) har fått fast jobb i Dagens Næringsliv

- Det er selvfølgelig veldig gøy å få en slik mulighet så tidlig i karrieren. sier Oterholm.

Publisert

Gard Oterholm (20) er fast ansatt som journalist i samfunnsavdelingen til Dagens Næringsliv. Den muligheten setter han stor pris på.

- Det er selvfølgelig veldig gøy å få en slik mulighet så tidlig i karrieren, og det setter jeg stor pris på, sier han til Medier24. 

I tillegg til erfaringen fra Dagens Næringsliv, har Oterholm jobbet i Universitas, Østlandets Blad og vært praktikant i VG gjennom journalistikkstudiene på OsloMet - Storbyuniversitetet. 

Han gleder seg til å jobbe med norsk politikk framover. 

- Fremover blir det nok fortsatt mye norsk politikk, men også andre områder innenfor samfunnsredaksjonen, sier han. 

Har markert seg med gode egensaker

- Til tross for sin unge alder sikret Gard seg i fjor sommerjobb i DN. Her imponerte han med en miks av gode egensaker, innsiktsfulle utenrikssaker og lynraske nettsaker, skriver redaksjonssjef i DN, Frode Buanes i en epost til Medier24. 

Han har blant annet markert seg på saker som konfliktene rundt SSB og diskusjonene om ukultur på Norges handelshøgskole (NHH).

- Vi var bekymret da han i høst stakk til VG som praktikant, men fikk ham heldigvis tilbake i oppgradert versjon i et vikariat. Siden har han markert seg med å bite seg fast i saker som SSB-ståhei, Innovasjon Norge-krangling, Listhaug-avgang og nå nylig om ukulturen ved NHH, skriver Buanes. 

Powered by Labrador CMS