innholdssjef Janne Johannessen og kommentatorene Terje Erikstad og Thor Chr. Jensen relanserer Finansredaksjonen - og DN lanserer podkasten «Mandagsmøtet» med journalist Nora Rydne og kommentator Eva Grinde

Dagens Næringsliv satser på lyd: Lanserer to podkaster

Avisa relanserer «Finansredaksjonen» og kommer med den splitter nye «Mandagsmøtet» - med journalist Nora Rydne og kommentator Eva Grinde.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I løpet av fredag kommer DN med et aldri så lite comeback på lyd når de relanserer «Finansredaksjonen» etter et par års pause.

I podkasten skal innholdssjef Janne Johannessen og kommentatorene Terje Erikstad og Thor Chr. Jensen snakke om det som skjer i norsk og internasjonal økonomi, om aksjer, aksjemarkedene og olje- og energipriser.

- Podkast egner seg godt til å gå dypere inn og problematisere aktuelle nyhetshendelser. Nå har det skjedd og det skjer dramatiske ting i finansmarkedene og vi ser konsekvenser av handelskrigen mellom USA og Kina. Derfor mener og tror vi at en podkast der lytterne kan forstå mer om hvorfor alt dette skjer er relevant og interessant, sier nyhetsredaktør Tor M. Nondal i en melding.

I løpet av januar skal DN også publisere podkasten «Mandagsmøtet» med journalist Nora Rydne og kommentator Eva Grinde. Her skal det snakkes om jobb, ledelse og karriere.

- Lytterne/leserne skal sende inn spørsmål som diskuteres i denne «Podkasten». For eksempel om det er greit å ta «en tredagers» eller hvordan man lykkes i et jobbintervju. Vi håper og tror at dette blir spennende både for unge som er i starten av en karriere, de som er i arbeid og ledere av ulikt slag, sier Nondal.

Powered by Labrador CMS