Amund Djuve, sjefredaktør i Dagens Næringsliv.
Amund Djuve, sjefredaktør i Dagens Næringsliv.

Rekordstor avtale for DN: 8000 DNB-ansatte får full digital tilgang

– Dette er den største digitale bedriftsavtalen Dagens Næringsliv har inngått så langt, sier DN-redaktør Amund Djuve i en pressemelding.

Publisert

DNB bytter ut papiraviser til de ansatte med digitaltilgang, og skriver i en pressemelding at de har inngått en rekordstor avtale med Dagens Næringsliv - og at 8000 ansatte nå får tilgang til DN. 

–Det er viktig at ansatte i DNB kan holde seg orientert om hva som skjer innen både finans, andre bransjer og samfunnet forøvrig. Dagens Næringsliv er en leverandør av kvalitetsjournalistikk og avisen er allerede godt lest blant bankens medarbeidere. Med full digital tilgang vil det bli enklere for alle ansatte å skaffe seg god oversikt over nyhetsbildet, noe som bidrar til at vi kan gi enda bedre rådgivning og kundeoppfølging‚ sier Solveig Hellebust i DNB i en pressemelding. 

Sjefredaktør i Dagens Næringsliv, Amund Djuve, er svært glad for at avtalen har landet. 

– Vi er svært fornøyde med at DNB har valgt Dagens Næringsliv som leverandør av kvalitetsjournalistikk om næringsliv, politikk og samfunn. Dette er den største digitale bedriftsavtalen Dagens Næringsliv har inngått så langt. DNB tar nye digitale medievaner på alvor og ser viktigheten av å sikre sine ansatte tilgang til god og relevant journalistikk, sier Amund Djuve, sjefredaktør og administrerende direktør i Dagens Næringsliv i meldingen. 

Powered by Labrador CMS