Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen og Anne Gustavsen, nåværende redaktør i KS. Gustavsen overlater redaktøransvaret til Selbekk
Vebjørn Selbekk, sjefredaktør i Dagen og Anne Gustavsen, nåværende redaktør i KS. Gustavsen overlater redaktøransvaret til Selbekk

Dagen kjøper Korsets Seier - Selbekk blir redaktør

Mediehuset Dagen kjøper Korsets Seier fra Filadelfiaforlaget, som igjen er eid av menighetene i Pinsebevegelsen.

Publisert

Det opplyser Dagen på sine egne nettsider. Korsets Seier har i dag en stab på 7,5 årsverk og et opplag på 4.500.

Pinsevennenes ukeavis blir en del av Mediehuset Dagen. Vebjørn Selbekk blir sjefredaktør for det samlede produktet.

– Det innebærer at vi får et sterkere grunnlag for videre vekst i begge publikasjonene, sier sjefredaktør Vebjørn Selbekk i Dagen.

Fra januar 2020 vil abonnenter på Korsets Seier (KS) i tillegg få Dagen fredag og lørdag, samt digital tilgang til avisen hele uken. Dagen-abonnenter vil få Korsets Seier som innstikk hver fredag og tilgang til ukeavisens saker på nett.

Selbekk blir formelt sjefredaktør for begge avisene, men nåværende KS-redaktør Anne Gustavsen skal fortsette som utgavesjef.

– Vi ser bare muligheter i dette. Vi forstår at det kan være krevende for noen, men vi er kommet til at dette er den beste løsningen for å sikre framtiden for KS. Det er ikke slik at vi var i knestående, for redaksjonelt har vi mer vind i seilene enn noen gang. Men økonomisk har det vært mer utfordrende, sier Gustavsen.

Powered by Labrador CMS