Silje Rognsvåg (32) blir nyhetsjournalist i NRK Vestland

– Jeg gleder meg veldig. Samtidig er det vemodig å forlate gode kollegaer i Dagen, sier hun til Medier24.

Publisert

Silje Rognsvåg (32) er ansatt som ny nyhetsjournalist hos NRK Vestland i Bergen.

Hun kommer fra Dagen, der Rognsvåg har jobbet som politisk journalist ved avisens Oslo-kontor siden 2013. 

– Jeg gleder meg veldig. Samtidig er det vemodig å forlate gode kollegaer i Dagen, og ikke minst forlate Oslo, sier Rognsvåg til Medier24.

Hun er ikke ukjent med NRK, for Rognsvåg hadde et års vikariat hos NRK Nyheter på Marienlyst fra høsten 2018 til høsten 2019.

– Det var utrolig spennende å være hos NRK i fjor, og jeg trivdes veldig godt. Da jeg nå fikk muligheten til en fast jobb, som politisk journalist hos NRK Vestland, så var det et tilbud jeg ikke kunne si nei til, sier Rognsvåg. 

– Jeg har god kompetanse på rikspolitikk. Nå blir det spennende å jobbe mer regionalt og lokalt, og sette det opp mot rikspolitikken, forteller hun. 

Rognsvåg har tidligere også hatt vikariater i blant annet NTB, Fædrelandsvennen og Bergens Tidende. Rognsvåg har journalistutdanning fra Mediehøgskolen Gimlekollen, og er fra Øygarden utenfor Bergen.

Nyhetssjef i NRK Vestland, Sindre Vik Helgheim, er glad for å ha sikret seg Rognsvågs signatur.

– Vi er svært glade for å ha sikret oss Silje på laget, og gleder oss til hun kommer til sin første arbeidsdag 8. juni. Hun har kompetanse som vi tror kommer til å styrke redaksjonen på en veldig god måte, sier Helgheim i en melding.

Powered by Labrador CMS