DN: Dagbladet synker ned mot 20.000 aviser på hverdager

– For Dagbladets del har det i mange år vært «digital først», sier Dagbladet-redaktør Alexandra Beverfjord til DN, uten at hun ønsker å kommentere de konkrete tallene.

Publisert

Dagens Næringsliv skriver i dag om Dagbladet og VGs papirutgaver, hvor Dagbladet-opplaget skal syne ned mot 20.000 daglige aviser på hverdager. 

VG skal, etter det DN kjenner til, ligge høyere - på mellom 40.000 og 50.000 aviser på hverdager. Begge avisene ligger høyere i helgene, Dagbladet lander på rundt 60.000 og VG runder vanligvis 100.000 solgte aviser på lørdager. 

– Jeg kan ikke kommentere tall utover de offisielle opplagstallene som fremlegges. Vi holder på med papir så lenge det er interesse, men for Dagbladets del har det i mange år vært «digital først», organisasjonen er veldig rigget mot mobil, web tv og brukerbetaling digitalt, og Dagbladet er nå er oppe i over 70.000 plussabonnenter digitalt, sier ansvarlig redaktør Alexandra Beverfjord i Dagbladet til DN

Hun sa også til DN at det er et spørsmål hvor lenge Dagbladet fortsetter med papiravis, men at det trolig blir lenger enn først antatt, blant annet på grunn av inntektene knyttet til papiravisa. 

Powered by Labrador CMS