Birthe Skingen og Bård Sørø Olsen har fått faste stillinger i Dagbladet TV.

Birthe og Bård fast ansatt i Dagbladet TV

Sportsuniverset Rødt Kort og sporten i Dagbladet TV forsterker.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet TV ansetter Birthe Skingen (28) og Bård Sørø Olsen (25). Det melder Dagbladet TV selv i en pressemelding mandag.

– Jeg gleder meg veldig til å tre på meg drakta i Rødt Kort hvor jeg kan få utfolde meg kreativt innen sportens vidunderlige verden. Jeg søkte meg til Dagbladet TV og Rødt Kort fordi det er en ung redaksjon med store ambisjoner. Det virker som en underholdende og nytenkende gjeng. sier Sørø Olsen i pressemeldingen.

Han har en bachelor fra Høgskulen i Volda, og har tidligere jobbet i P4 og NRK Nyhetsmorgen.

Skingen på sin side har studert journalistikk ved University of Wollongong i Australia. Hun har jobbet halvannet år i TV Sunnmøre Live.

– Det blir en spennende overgang fra å lage lokalt stoff til å nå dekke nasjonale nyheter. Jeg er stolt over at Dagbladet og Rødt Kort ønsker å ha meg med på laget. Å dekke sport på fulltid har vært en drøm i mange år, sier Skingen.

Simen Sveen, produsent for Rødt Kort og leder for sporten i Dagbladet TV, er fornøyd med å ha Birthe og Bård i troppen.

– Vi er overbeviste om at Birthe og Bård vil forsterke det allerede knallsterke laget vi har. Vi har hatt ekstremt mange seere på innholdet vårt i sommer, og faktisk satt nye rekorder – midt i fellesferien, kommenterer Sveen.

Powered by Labrador CMS