Dagbladet TV satser med nytt sportsprogram. Melina Pambou og Henrik Ljosland Waale skal lede sendingene.
Dagbladet TV satser med nytt sportsprogram. Melina Pambou og Henrik Ljosland Waale skal lede sendingene.

Dagbladet fortsetter å hente fra VGTV: Ansetter Melina (25) og Henrik (25) til ny sportssatsing

Blir programledere for Dagbladet TVs nye sportsprogram.

Publisert

Melina Pambou Sundfør (25) og Henrik Ljosland Waale (25) er ansatt i Dagbladet TV. Begge kommer fra VGTV og skal nå jobbe med den nye TV-serien «Rødt Kort», som lanseres denne høsten.

- Dette er en utrolig spennende og gøy satsing, og sammen med Henrik tror jeg at vi kan markere oss i måten vi presenterer sportsinnhold på. Å få ta del i dette fra starten, sammen med flere dyktige folk, er en unik mulighet for meg. Så er det bare å hoppe i det med hodet først og vise hva vi er gode for, sier Melina Pambou.

Hun har det siste året jobbet som reporter og redigerer i VGTV Sport, samt journalist for VGs nisjeavdeling. 25-åringen har også erfaring som reporter i TV 2 Sporten, hvor hun blant annet hadde ansvar for innhold på sosiale medier.

Hennes makker Henrik begynte i VGTV som 19-åring, og har i løpet av de siste seks årene bekledd samtlige roller i sportsredaksjonen. Han har skrevet saker, laget TV, og vært reporter på store sportsbegivenheter.

- Det måtte noe helt spesielt til for å forlate en trygg og god jobb i VG, men da denne muligheten dukket opp kjente jeg at det trigget noe i meg. Jeg vil være med å bygge noe nytt og spennende, og jeg har klokkertro på dette prosjektet. Å presentere sportsinnhold på en ny og moderne måte blir en kul utfordring. Jeg gleder meg til å jobbe hardt og lære nye ting, sier han.

25-åringen har rukket å være produsent for programmet «Foppall» i flere år, laget nisje-serier som «Bernt besøker», og vært programleder for flere VGTV-programmer og direktesendinger. 

- Jeg har jo nesten vokst opp i Akersgata. Å jobbe i VG har vært en drøm, og jeg har hatt noen fantastiske år med flinke og gode kolleger. Jeg vil alltid være takknemlig for at jeg fikk sjansen i VG, uten noe erfaring og rett fra videregående, sier han.

Redaksjonssjef i Dagbladet TV, Bjørn Carlsen, er storfornøyd med rekrutteringen.

- Melina og Henrik har spiss digital TV-kompetanse og har vist oss en frisk og engasjert formidlingsevne foran kameraet. De er selv midt i vår viktigste målgruppe på Dagbladet TV, og vi er svært fornøyde med å ha sikret oss de to som profiler, sier han.

Powered by Labrador CMS