Martine Lunder Brenne blir utviklings­redaktør i Dagbladet

– Drømmejobben, sier Martine Lunder Brenne i en pressemelding.

Publisert

Direktør og redaktør i Egmont, Martine Lunder Brenne (30), blir ny utviklingsredaktør i Dagbladet, skriver avisen i en pressemelding.

- Dette er på så mange måter drømmejobben for meg, og jeg gleder meg helt vanvittig til å ta fatt på den. Den ligger i skjæringspunktet mellom utvikling, redaksjon og salg/marked. Sånn sett er det en av de aller kuleste jobbene man kan få i Medie-Norge - særlig ettersom Dagbladet er blant de friskeste og mest vågale aktørene der ute. De har åpenbart allerede full fart og en haug med flinke folk, så jeg er bare veldig glad for å få bli med på å bygge videre på det, sier hun i en pressemelding fra Dagbladet.

Brenne får dermed samme stilling som sin ektemann, Øyvind Brenne, har i VG.

Hun har vært en del av ledergruppen i Egmont Publishing i et drøyt år, som ansvarlig redaktør og direktør for det da nyopprettede området Vo Ung. Hun har også bakgrunn fra VG, hvor hun var leder for MinMote. Hun har også jobbet for nyhetsavdelingen og rampelysavdelingen i avisen.

– Så er det selvsagt vemodig å forlate Egmont, hvor jeg det siste året har fått gå en skole helt utenom det vanlige. At jeg har hatt en sjef som har turt å satse på meg, og at jeg har fått jobbe med så mange flinke ledere og kolleger, er jeg evig takknemlig for, sier hun.

Ansvarlig redaktør i Dagbladet, Alexandra Beverfjord, er storfornøyd med signeringen.

– Martine er en fremtidsrettet og innovativ leder. Hun har vært med på å utvikle banebrytende satsinger i andre mediehus, og jeg ser frem til å få henne med på laget vårt. Hun er strategisk og har et smittende engasjement, sier Beverfjord.

Powered by Labrador CMS