Marthe Ihle blir vaktsjef i Dagbladet. Her avbildet på desken.
Marthe Ihle blir vaktsjef i Dagbladet. Her avbildet på desken.

Marthe Ihle (28) blir digital vaktsjef i Dagbladet

– Jeg er vanvittig glad for å ha fått det som er en av Medie-Norges aller morsomste jobber, sier Ihle.

Publisert Sist oppdatert

Nyhetsreporter Marthe Ihle blir digital vaktsjef i Dagbladet. Det skriver avisen i en pressemelding.

Ihle har jobbet i ulike avdelinger i Dagbladet siden 2017. Hun begynte sin karriere i Sporten hvorpå hun har vært tilkallingsvikar i flere perioder, har vært det samme i nyhetsavdelingen før hun i januar 2019 ble fast ansatt som nattevakt.

- Jeg er veldig takknemlig for at Dagbladet har tro på meg, og jeg er vanvittig glad for å ha fått det som er en av Medie-Norges aller morsomste jobber! Jeg skal gjøre alt jeg kan for å vise meg verdig den tilliten, sier Ihle.

Dagbladet-ledelsen er også strålende fornøyd med signeringen i en tid da avisa opplever eksplosiv vekst.

- Jobben som digital vaktsjef er en av de aller viktigste jobbene for oss, og Marthe har i sin tid i Dagbladet vist seg som en digital, tabloid spydspiss som vet hva som skaper engasjement, trafikk og vekst. Med henne fast på plass i teamet er vi overbevist om at Dagbladet vil nå nye høyder, sier redaksjonssjef Hege Varsi.

Også redaksjonssjef Jan Thomas Holmlund er glad for at Ihle har takket ja til jobben.

- Marthe er et stort vaktsjeftalent med en bred og spennende bakgrunn fra både sport og nyheter. Fra jobben som nattevakt har hun vist sterk etisk vurderingsevne og god tabloidfaglig forståelse, sier Holmlund.

Og legger til:

– I tillegg er hun en sosial humørspreder med stor arbeidskapasitet, og en ro og trygghet typisk for folk fra Innlandet.

Powered by Labrador CMS