byline
byline

Knut-Eirik Lindblad (33) blir kultursjef i Dagbladet det neste året

– Jeg ser veldig fram til neste år og kan love leserne våre mer av kultursakene de er opptatt av, sier han i en melding.

Publisert

Knut-Eirik Lindblad (33) skal fra nyttår fungere som som avdelingsleder for Dagbladet kultur, opplyser Dagbladet i en pressemelding.

Vikariatet varer i ti måneder, og det er nåværende avdelingsleder Hilde Marie Tvedten som skal ut i permisjon. Lindblad gleder seg til å ta over.

– Debattsultne, dyktige, dristige og dagsordensettende. Gjengen jeg er så heldig å få lov til å være leder for i 2020, er alt det og mer. Jeg ser veldig fram til neste år og kan love leserne våre mer av kultursakene de er opptatt av. Ikke minst skal de få servert journalistikk de ikke visste de var opptatt av, sier Lindblad i en melding. 

Lindblad har jobbet i Dagbladet siden høsten 2015, og har tidligere vært journalist i blant annet Egmont Publishing, Nordlys, iTromsø og Budstikka. 

Dagbladets kulturredaktør Sigrid Hvidsten er glad for at han har takket ja til jobben. 

– Dagbladets kulturavdeling skal sette dagsorden, og det har Lindblad gjort med sin grundige og oppfinnsomme kulturjournalistikk i flere år. Han er en svært dyktig journalist, som har stor respekt i avdelingen og klarer å inspirere og motivere sine medarbeidere. Dette gleder jeg meg til, sier Hvidsten i meldingen.

Powered by Labrador CMS