Karima Elisabeth Magnussen er ansatt som reporter i Dagbladets sosiale medier-avdeling.
Karima Elisabeth Magnussen er ansatt som reporter i Dagbladets sosiale medier-avdeling.

Karima Elisabeth Magnussen forlater TV 2 - blir SoMe-reporter i Dagbladet

– Jeg ser spent frem til å ta del i det gode og livlige arbeidsmiljøet, jobbe med tabloide folk og bli en del av gjengen som det satses på i Dagbladet.

Publisert Sist oppdatert

Karima Elisabeth Magnussen (31) er ansatt som reporter på sosiale medier-avdelingen i Dagbladet. Hun kommer fra en journaliststilling i TV 2, der hun har jobbet siden 2015.

– Etter ganske nøyaktig sju år i TV 2 går veien videre til Dagbladet på nyåret. Det er tungt og vanskelig å skulle forlate «TV 2-familien», og alle flinke kolleger som har blitt til gode venner gjennom årenes løp, sier Magnussen.

Og fortsetter:

– Siden 2015 har TV 2 vært en fantastisk arbeidsplass, og avgjørelsen om å slutte var vanskelig å ta. Likevel griper jeg nå sjansen. Jeg ser spent frem til å ta del i det gode og livlige arbeidsmiljøet, jobbe med tabloide folk og bli en del av gjengen som det satses på i Dagbladet. Jeg håper også på masse «Akkurat nå»-merch.

Dagbladets sjef for sosiale medier, Eugene Brandal Laran, sier det var jubel i avishuset da de sikret seg Magnussen.

- Det var gledesutbrudd i flere etasjer her på Hasle. Hun er en av de klart beste journalistene på sosiale medier i Norge. Karima har et særegent blikk for hvilke saker som fungerer, hun er svært nøyaktig, jovial og selvstendig. Det skal bli en fryd å jobbe sammen med henne i landets beste SoMe-gruppe!

Powered by Labrador CMS