Ingrid Treborg er ansatt som vaktsjef for sosiale medier i Dagbladet.

Ingrid Treborg (39) forlater TV 2 - blir Dagbladet-vaktsjef

– Det føles som vi har hentet Messi hjem til Hasle.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Ingrid Treborg (39) er ansatt som vaktsjef for sosiale medier i Dagbladet, opplyser avishuset.

Hun kommer fra journaliststilling hos TV 2 Nyhetene, der hun har jobbet de siste tolv årene.

– Det er virkelig kjipt å forlate en så fantastisk fin arbeidsplass som TV 2, som jeg jo nærmest har vokst opp i og har stortrivdes i. Det har vært en tøff avgjørelse å forlate så mange gode kolleger. Likevel er det på tide med nye og spennende utfordringer, og jeg gleder meg veldig til å bli en del av Dagbladet-redaksjonen. De har jo hatt en kjempevekst og satser beinhardt på nett, og det blir stor stas å bli med på moroa, sier Treborg.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Dagbladets avdelingsleder for sosiale medier, Egune Brandal Laran, fryder seg over signeringen.

– Dette er en jubeldag. Vi har fulgt nøye med på Ingrid over lang tid, og har sett at hun har en x-faktor. Vi er svært godt fornøyd med å få en slik kapasitet på laget. Det er ikke mange i Norge som er bedre på sosiale medier enn henne, det føles som vi har hentet Messi hjem til Hasle, sier Laran.

Også nyhetsredaktør Frode Hansen henter frem gullgliset.

– Dagbladets strategi er å være til stede der leserne og seerne er. Vi har en sterk forside der sidevisninger og antall brukere øker, men det er også viktig for oss å vokse på sosiale medier. Vi er svært glade for å få Ingrid med på et fenomenalt lag som jobber for å gi brukerne det aller beste innen en rekke stoff-kategorier, sier Hansen.

Treborg har tidligere erfaring fra Se og Hør, Egmont Serieforlaget og Aktive Kvinners Kultursenter. Hun har også erfaring som forfatter, og ga blant annet ut romanen «Flink Pike» i 2012.

Hun er journalistutdannet ved Merkantilsk Institutt (nå Fagskolen Kristiania).

Powered by Labrador CMS