Denne duoen er nye digitale vaktsjefer på Dagblad-desken: Matias Ytterstad (sittende) og Tanja Wibe-Lund.
Denne duoen er nye digitale vaktsjefer på Dagblad-desken: Matias Ytterstad (sittende) og Tanja Wibe-Lund.

Matias (35) og Tanja (45) er Dagbladets nye digitale vaktsjefer

– Dette er kjempesignering for Dagbladet, sier redaksjonssjef Hege Varsi.

Publisert

Matias Ytterstad (35) og Tanja Wibe-Lund (45) ansatt som Dagbladets nye digitale vaktsjefer, opplyser mediehuset.

– Dette er kjempesignering for Dagbladet. Både Matias og Tanja er digitale spydspisser med stor forståelse for tabloidjournalistikken, og de vil ikke minst være svært viktige for oss i det digitale skiftet Dagbladet og resten av mediebransjen nå står midt oppi, sier redaksjonssjef Hege Varsi.

– Vi vet at de kommer til å gjøre en fabelaktig jobb i vaktsjefstolen, så nå er vi veldig glade, sier Varsi.

Begge to rekrutteres internt. Wibe-Lund kommer fra stillingen som vaktsjef for Dagbladet TV, mens Ytterstad har vært leder for Dagbladets sosiale medier-avdeling. Duoen har vikariert som digitale vaktsjefer siden mai.

Ytterstad har jobbet i forskjellige stillinger i Dagbladet siden 2013. Kongsvinger-karen ser frem til å bli værende på Økern en stund til.

– Å være vaktsjef i Dagbladet er den suverent kuleste jobben i verden. Jeg gleder meg til å jobbe videre med å vise fram alt det de flinke folka her lager, og å bidra til å løfte avisa til stadig nye høyder, sier Ytterstad.

Wibe-Lund har på sin side jobbet i Dagbladet siden 2018, da hun kom fra jobben som frontsjef i VG. Også hun gleder seg til de nye oppgavene.

– Jeg er takknemlig og heldig som nå får forvalte kompetansen til de som er blant landets aller beste journalister. Og gleder meg stort til å være med på å ta Dagbladet videre i jobben med å gi leserne det aller beste innen nyhetsformidling, sier hun.

Powered by Labrador CMS