Sarah Brennsæter

Sarah Brennsæter går fra VG til Dagbladet

Blir reporter i sosiale medier-avdelingen.

Publisert Sist oppdatert

Sarah Brennsæter (25) er ansatt i prosjektstilling som reporter i sosiale medier-avdelingen i Dagbladet. Hun kommer fra VG, der hun har jobbet siden 2020 på VG+ og breaking.

- Jeg legger to fantastiske år i VG bak meg med et smil, og er klar for å satse for Dagbladet. Dette blir helt knall, sier Brennsæter og legger til:

- Jeg elsker å engasjere, og gleder meg til å berøre lesere på godt og vondt. Dette blir et nytt og spennende kapittel for meg, med mange morsomme utfordringer - som jeg skal ta på strak arm. Jeg ser fram til å gi leserne de beste historiene fra inn- og utland.

Brennsæter har en bachelor i journalistikk fra Høyskolen Kristiania, og en bachelor i spesialpedagogikk fra Høgskolen i Lillehammer. Før hun gikk til VG, jobbet hun som journalist og innholdsprodusent i Egmont.

- Dette er en kanonsignering. Brennsæter har et svært bredt kunnskapsregister som spenner fra helse og psykologi til rampelys og krim. Hun er omgjengelig, kreativ og nysgjerrig, har en stødig penn og jobber bra under press, sier Dagbladets sjef for sosiale medier, Eugene Brandal Laran.

- Brennsæter er en erkeekte journalistpotet. Hun vil passe perfekt inn i det bugnende koldtbordet denne avdelingen skal være!

Powered by Labrador CMS