Øystein Sæthre er ny avdelingsleder i Dagbladet TV.
Øystein Sæthre er ny avdelingsleder i Dagbladet TV.

Dagbladet TV-comeback for Øystein Sæthre: –Stjernesignering

Etter halvannet år i videobransjen kommer han tilbake til Dagbladet og TV-journalistikk.

Publisert Sist oppdatert

– Alle som kjenner Øystein, vet at dette er en stjernesignering. Han har lang og variert erfaring innen TV-journalistikken, han er fantastisk med mennesker og han har akkurat passe x-faktor til å løfte TV-redaksjonen videre, sier redaksjonssjef Tanja Wibe-Lund i Dagbladet TV.

Øystein Sæthre kommer fra stillingen som daglig leder i medieproduksjonsselskapet Captio AS, der han har vært det siste halvannet året skriver Dagbladet i en pressemelding.

Før det jobbet han i Dagbladet TV, som videojournalist, programleder og vaktsjef. Nå kommer han altså tilbake til mediehuset, og skal inn i rollen som avdelingsleder.

Han sier han har lært mye av å jobbe i Capito.

– Denne erfaringen, kombinert med kunnskapen jeg har fra tidligere roller i Dagbladet TV, gjorde at jobben som avdelingsleder føles som skreddersydd for min kompetanse. Det var umulig å ikke gripe denne muligheten da den dukket opp, sier han i pressemeldingen.

Avisen skriver i pressemeldingen at web-TV-satsningen i Aller Media har gått fra seks redaksjonelt ansatte til nærmere 40 de siste tre årene. Dagbladet TV er en del av dette.

– Det Dagbladet og Aller Media har gjort med web-TV de siste årene, er et imponerende stykke mediehistorie. Å få lov til å gå inn i en lederrolle der, er noe jeg gjør med stolthet og ydmykhet. Målet er å fortsette veksten, og å gjøre et allerede solid A-lag enda bedre, sier han.

Powered by Labrador CMS