Mina Ridder-Nielsen blir vaktsjef i Dagbladet TV.
Mina Ridder-Nielsen blir vaktsjef i Dagbladet TV.

Mina (24) blir vaktsjef i Dagbladet TV

Mina Ridder-Nielsen Janssen blir en del av vaktsjef-laget i Dagbladet TV.

Publisert Sist oppdatert

Dagbladet TV utvider med en ny vaktsjef på Økern med Mina Ridder-Nielsen Janssen.

– Jeg gleder meg stort til å bli en del av Dagbladet TV. Jeg ønsker å videreutvikle nyhetsdekningen, og sørge for at Dagbladet TV alltid er først ute med siste nytt, sier Ridder-Nielsen Janssen.

Hun har jobbet i Dagbladet i tre år, etter at hun kom inn som praksisstudent i 2018. Siden har hun vært tilknyttet nyhetsavdelingen i Dagbladet i ulike roller.

De siste åtte månedene har hun jobbet som nattevakt og vikariert som digital vaktsjef på Dagbladet.no.

– Jeg har alltid hatt en drøm om å jobbe med TV, og gleder meg til å ta fatt på denne oppgaven med de flinke folkene i Dagbladet TV, sier hun.

Redaksjonssjef Bjørn Carlsen i Dagbladet TV mener nyrekrutteringen vil styrke Dagbladet TV betraktelig.

– Jeg er overbevist om at Mina vil bidra sterkt til å ta Dagbladet TV til nye høyder. Hun kan nyheter, og har et stort hjerte for Dagbladet og Dagbladet TV, sier han.

Carlsen er klar på at Dagbladet TV har tydelige ambisjoner om videre vekst – både innenfor nyheter, underholdning og program-produksjon.

– Det er en kompleks, men morsom jobb, å lede det daglige arbeidet i Dagbladet TV. Man skal reportasjelede reportere, være vaktsjef for et utall livesendinger, se gjennom alle videoer før publisering, samt holde god kommunikasjon med de øvrige avdelingene i Dagbladet, sier Carlsen og legger til:

– Jeg er overbevist om at Mina er den beste kandidaten til å fylle denne rollen.

Powered by Labrador CMS